jom klik-klik nuffnang

anak-anak

anak-anak

Tuesday, January 12, 2010

rindunya....

rindunya nak blogging...ada yang rindu kat me tak?...reason nya me tak berblogging....sebab internet slow giler...nak upload gambar pun takleh...bosannya...nak bukak satu2 page..berjam-jam lamanya...maaf la pada kawan2 yang melawat ke sini tapi tuan rumah tak ber-update blognya...nanti bila dah ok me update ye....

1 comment:

 1. Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum.
  Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins.


  Sesuai utk semua golongan wanita.


  * Pherolin membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
  * Lelaki akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
  * Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
  * Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
  * Anda akan dapat lebih senyuman dari lelaki.
  * Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
  * Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
  * Bau sahaja buatkan hati tertanya-tanya,bau apakah ini?..hmm..

  Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka.
  Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.

  Bagaimana Pheromones Memikat Perhatian Lelaki?

  Pheromones bukan lagi satu rahsia, ianya memikat lelaki secara alami apabila dirembeskan oleh berbagai bahagian tubuh anda melalui peluh. Bezanya di sini, Pherolins menggunakan pheromones yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan pheromones manusia sebagai asas. Hasilnya, pheromones sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

  ReplyDelete

klik ni juga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails