jom klik-klik nuffnang

anak-anak

anak-anak

Wednesday, February 17, 2010

try buat pizza lak

hari ahad lepas teringin nak makan pizza.....buat la 2 keping..satu inti ayam satu daging...lagipun nak bawak ke rumah adik ipar kat rawang..buat jugak kek coklat tapi lupa lak nak ambik gambar...lagipun takleh nak potong kek tu sebab memang niat nak bagi sebijik kek kat dia.....
on the way nak pegi rawang tu....sebelum sampai templer park ada accident...van terbalik..rasanya dia terbalik sendiri je.....sebab masa kitorang sampai tu macam baru je accident......rasanya mungkin tayar pecah atau terbabas.....kemudian van terbalik 2-3 kali kemudian tegak semula...sebab masa kitorang sampai tu masih ada lagi yang tengah bergayut kat tingkap untuk mengelakkan dari tercampak keluar van.....kat atas jalan dah bertaburan 3 orang kat tepi jalan bertaburan 3 orang jugak.....nampak kat dalam ada 2 orang..pemandu dgn yang sebelahnya....kat tingkap ada sorang bergayut...rasanya van pekerja kot.....me bila tengok yang atas jalan berdarah2 terus taknak tengok lagi...ngeri..rasa menggigil je....
hubby tanya nak berhenti ke tolong?me kata bukan taknak tolong kita kan ada budak kecik ni ha...susah skit la.....entah la....laju agaknya dia bawak....hiiii...
okey la kita lupakan dulu pasal accident tu mai kita layan gambar pizza......

yang 4 segi ni inti dia....ayam

ni close up intinya...tak berapa clear kan....

yang bulat ni lak inti daging.....

resipinya ambik kat mauripannya yis tu.....daa...

7 comments:

  1. sedap pizza tu..pastu ape jadi accident tu..tak tlg call police ke?

    ReplyDelete
  2. ada ambulance datang pastu....ada orang call la tu....sebab belakang van tu ada kereta..mungkin kereta tu yang berhenti n call....kami panik lak masa tu...

    ReplyDelete
  3. salam shiori.
    kakchik terbau-bau pizza dari tadi, patut la... ada dapur yang buat pizza hari ni.
    nampak begitu sedap.
    gerun je bila dengar pasal accident ni.

    ReplyDelete
  4. ngeeeeeeeeee dapnye kak....hehehe

    ReplyDelete
  5. a'ah memang ngeri sekarang ni memang banyak accident kan kakchik...takut je mintak kita dijauhkan la

    ReplyDelete
  6. hehehe..memang sedap elly lebih2 lagi kalau buat sendiri ni terbau2 satu rumah bestnya kan...

    ReplyDelete
  7. hik...kenapa lah kina x pandai masak mcm akk? adessss....

    ReplyDelete

klik ni juga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails