jom klik-klik nuffnang

anak-anak

anak-anak

Wednesday, June 22, 2011

Big M dihari bapa

Assalamualaikum.......kepada blog yang dikasihi dan teman2 maya..semua.
huhuhu dah lama betul tak update blog.....memang rindu tapi entahlah...macam mood untuk update blog merudum seketika........tapi lepas nih insya'Allah semoga semangat untuk menulis dan update blog terus ada.......
hari ahad lepas sempena hari bapa.....me ada masak2 skitjust buat chicken chop dengan salad dan kentang goreng......teringin plak bila tengok KFC dok tayang chicken chop dia tu huhuhu....
memang laris sampai kak Aina duk mintak mak buat lagi minggu depannya hehehe
jom layan gambar orang malas hahahaa....



resipi usahlah ditanya cincai je nih....yang lain2 kentang goreng yang segera je hehehe dasar big M......cuma buat salad dan kuah cendawan jah......

2 comments:

  1. wah,, sedap makan makan :)

    ReplyDelete
  2. tak lah malas sgt tu.. ok lagi...
    saja drop by baca entry n pastinya jana tabung nffng...
    sama2 lah kunjung n klik2 ...terima kasih....
    salam perkenalan...

    ReplyDelete

klik ni juga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails