jom klik-klik nuffnang

anak-anak

anak-anak

Friday, May 14, 2010

hadiah hari ibu dari anak2

Mungkin dah lambat sebab hari ibu dah 5 hari berlalu tapi memang me tak sempat nak buat entry pasal nih....anak2 takde bagi present pun sebab maklumlah bukannya ada anak yang dah berkerja so ini je la yang dapat derang berikan buat ibu derang nih...tupun me dah nak merajuk dah sebab pagi tuh takde sorang pun yang wish me selamat hari ibu waaaa.......
kakak taruk belon nih kat atas katil konon nak surprise kan mak dia...kreatif gak dia..


abaikan je la tangan kakak yang cekeding tuh ye..


ini lak kad yang anak dara kecik tuh buat kat sekolah..sampai dua tiga kad dibuatnya..hehehe


2 comments:

  1. assalamualaikum shiori.
    selamat hari ibu! lambat 5 hari pun takpe... asalkan peristiwanya berlaku pada harinya.
    ada anak, dapatlah juga dengar ucapan 'selamat hari ibu' tu...

    ReplyDelete
  2. wahh...untung dh ade anak..siap bg bg kad lg =))

    ReplyDelete

klik ni juga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails