jom klik-klik nuffnang

anak-anak

anak-anak

Wednesday, May 19, 2010

nak buat entry apa eh!!!

ermm...dah lama tak buat entry nih...nak letak tajuk apa taktau..ok la ambik masa sementara tunggu kenderaan nak gi tengok exam klinikal kat ward n nak key in markah nih...leh la buat entry pendek....
pizza nih masak masa hari ahad lepas....ni lah first time buat pizza guna breadmaker yang beli ari tuh...gebu giler...hehehe...layan....

resipi pakai resipi kat manual breadmaker tu lah....lain kali leh buat lagi senang je takyah menguli penat2 hehehe....

1 comment:

  1. wow!nampak macam sodap lak pizza ni kak!he..he..

    ReplyDelete

klik ni juga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails