jom klik-klik nuffnang

anak-anak

anak-anak

Monday, October 4, 2010

1st GA dari Atie

tadi jalan2 ke rumah atie nak tengok entry baru...rupanya ada GA lak huhuhu nak join...nak join.....
hadiah2 nya menarik...sesape yang nak join sila2 kan lah ye......
mari kita tengok hadiah2 nya...hehehehe

Hadiah tempat yang pertama...piring kuih 3 tingkat..yg cantik menawan!
Tempat yg ke dua...piring kuih 3 tingkat yg amat memikat!
Hadiah tempat yang ketiga(3)..piring kuih 2 tingkat..!!
 
dan syarat2 nya lak

1.Tuliskan komen korang dibawah n3 ini SAHAJA!..klu komen di box tidak akan diambil kira(Ingat tue...) dah komen dah kat n3...
2.Jadi FOLLOWWER di blog 'azatiesayang.blogspot'. dah lama dah jadi follower hehehe....
3.Tiada paksaan tuk membuat n3 ttg GA atie nie di blog korang...jika ada,atie amat menghargainya..makasih! pun dah buat dan tiada paksaan hehehehe
4.Tarikh TUTUP GA pada 18/10/2010 pada pukul 12 tengahmalam!!
5.Cabutan tuk menentukn pemenang2 akan dilakukan oleh ANAK LELAKI/ANAK PEREMPUAN atie.Keputusan adalah MUKTAMAD!
6.GA trbuka kpd yang tinggal di MALAYSIA sahaja!
kalau nak tengok entry atie leh pergi kat sini ye.....

1 comment:

  1. Saya dah follow you...bila nak follow mee...cantik blog...

    ReplyDelete

klik ni juga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails