jom klik-klik nuffnang

anak-anak

anak-anak

Friday, October 15, 2010

CONTEST GAMBAR KENANGAN OPEN HOUSE AIDILFITRI 2010 (RUMAH TERBUKA)

Dah lama kak ina buat contest nih sebenarnya dan dah lama gak teringin nak join tapi skang nih bz huhuhu....ari nih baru la tertunai hasrat dihati chewaahh.....jangan marah kak ambik tagline akak ni promote2 untung2 menang lagi wakaka.......
Inilah gambar yang dipertaruhkan
gambar ni diambil masa open house jabatan.......tempat kat bilik member.....pada jumaat minggu lepas hehehe...yang me makan tuh nasik briyani dengan ayam masak merah...menu lain sate hehehe.........
ni nak cerita sikit pasal blog kak ina....sebagai syarat utama....
blog kak ina nih memang penuh dengan masakan...kekadang rasa lapar perut bila datang blog dia lelebih lagi kalau kak ina buat masak lemak ikan keli salai huh meleleh air liur dibuatnya....rasa nak jilat2 laptop ni hah.hehehe.....
kenal blog kak ina ni dah lama.......dah dekat setahun gak la jadik silent reader....selalu komen kat shoutbox je....kak ina tak pernah balas hehehe.jangan marah ye kak.....(pastu baru la tau....setelah ditunjukajar oleh sifu (kak ina la sape lagi)kalau nak beramah mesra tinggal la komen dekat entry baru kak ina layan) hehehe.....
pastu dapat lak jumpa dia kat event nuffnang (gatsby street fair) itulah kali pertama jumpa....sebenarnya kak ina peramah orangnya tak padan dengan mukanya yang garang skit.....hehehe jangan marah kak kutuk skit nih..tapi alhamdulillah kali kedua berjumpa masa me menang contest kak ina yang dulu tu...me dah kenal serba sedikit hati budi kak ina.....kami pot pet pot pet sampai tak sedar dah pukul 2 lebih...time to go back to work bye bye kak ina.....ada masa jumpa lagi ye....
selalunya entry dia kat blog tuh berkenaan masakan, anak2, suami dan ada gak pengalaman dia masa muda2 yang boleh kita jadikan panduan...itulah serba sedikit tentang blog dan tuan punya blog...aka kak ina......kalau nak tau lebih lanjut leh gi kat sini ye
http://www.kakinakl.com/
ni pulak kalau nak join contest nih.ni linknya.....leh tengok hadiah2 yang menarik untuk dimenangi hehehe
http://www.kakinakl.com/2010/09/contest-gambar-kenangan-open-house.html

Contest- Gambar  Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)  adalah anjuran bersama eyriqazz , beautifulnara, nurazzah dan  darkbatman.

4 comments:

  1. gud luck shi..semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  2. salam shiorila..tq sudi join..mana tau ada rezeki kan...
    nama akak dah letak sebelah side bar kanan yer..terima kasih sekali lagi

    ReplyDelete
  3. hehehe untung2 menang kan cikmin

    ReplyDelete
  4. salam kak;
    sama2 kak...skang nak join contest jah...malas nak buat entry..hehehe

    ReplyDelete

klik ni juga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails