jom klik-klik nuffnang

anak-anak

anak-anak

Monday, October 25, 2010

"Sape nak hadiah free dari Paris"

Salam pagi isnin yang mendung hehehe....monday blues le nih....bukak -bukak blog pagi nih tengok ada message dari atie kena tag la pulok...hehehe...
sebenarnya give away nih dianjurkan oleh bloggers ni...nadiafarahida.....dah terjah blog dia dan dah tengok orangnya yang cantik manis hehehe....takpe la layan je la tag nih ye......ni dia punya gambar aka logo aka...what do you call this ah?blur je nih...hehehe....syarat 1 dah buat dah nih kat bawah
'Eiffel Tower Giveaway'

syarat kedua
letakkan gambar ni skali kat side bar blog
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye.

syarat ketiga
mnjadi follower blog nadia - done

syarat ke empat
tag 3 org blogger lain - done
1. kina -
http://mamaadam09.blogspot.com/
2. ija -
http://kurniaanmu.blogspot.com/
3. ummihanie
http://ummi-hanie.blogspot.com/
dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!

syarat ke lima
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye.

Hadiah menarik gak nih dari paris....
5 souveniors made in paris...pos pun dari paris..huhuhu
mungkin akan di up kan lagi bilangan hadiah.
mkin ramai, makin banyak hadiah.

Pemenang
akan dipilih berdasarkan beberapa calculation buatan sendri....kalau nak tau lebih lanjut pasal calculationnya leh jenguk blog nadia hehehehe....

Tarikh Tutup:
20.11.2010, 12.00 PM - lama lagi nih...mesti ramai nak masuk

disediakan juga 1 hadiah dari Malaysia+1 hadiah dari France utk entry paling kreatif.
so jangan copy n paste je...buat entry yang unik2 skit supaya leh menang hadiah berganda hahaha... good luck.....semua yang ditag...hehehehe

2 comments:

  1. wooo....kne tag lor..
    insyaAllah hanie try la buat ye k.shiori...thnx anyway ;)

    ReplyDelete

klik ni juga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails